Gratis kennismaken
Inschrijven
Sport tot september 2024 gratis! Inschrijven

Padel

Nieuw: My PadelClub!

My PadelClub Nijmegen is dé indoor padel locatie in Nijmegen waar je geweest moet zijn. Speel een potje padel op één van onze 6 mooie panoramische padelbanen. De populairste sport van dit moment. Deze mix tussen tennis en squash speel je in een speciale padelkooi. 

My PadelClub

Padel op de club

Indoor padellen bij My HealthClub. Vooraf kan je warmdraaien in de fitnessgedeelte en na je potje padel kan je genieten van een drankje in de lounge area. Wil je een padelbaan reserveren? Klik eenvoudig op de button hieronder:

Baan reserveren

My Padelclub Nijmegen Padel Voor Jong & Oud
Populairste sport van het moment!

Voor wie is padel?

De snelst groeiende nieuwe sport in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk padel is en raken verslaafd. Padel is een mix van tennis en squash en wordt gespeeld met vier personen op een rechthoekig veld. 

Padel is een relatief jonge sport die snelle actie combineert met veel plezier. Het is een geschikte sport voor mensen van alle leeftijden en niveaus. Je kunt namelijk ook veel punten winnen dankzij de juiste strategie en tactiek in plaats van pure kracht.

Lees meer

My Padelclub Nijmegen Padel Fun
Word lid

Are you ready?

Bij My HealthClub vind je alles onder één dak. Van padel tot squash, van BODYPUMP tot boksen. En wat dacht je van kinderopvang tijdens het sporten, personal trainers voor het extra duwtje in de rug en groepslessen voor jong en oud? Maak je doelen waar en begin met sporten bij My HealthClub.

Padel spelen met korting? Word lid!

My Padelclub Nijmegen Padel Plezier

Padel spelen met korting? Word lid!